Як знизити апетит за допомогою ароматів, або Худнемо з ефірними оліями

Переїдання призводить до набору надмірної маси. Саме воно є однією з найпопулярніших причин ожиріння. Розумієте, що боки надто округлилися, а живот уже помітний навіть під просторною сукнею, але не можете зупинитися їсти. Знайома картина? Не поспішайте відносити себе до безнадійних, а краще попрацюйте над апетитом. Ефірні олії допомагають притупити почуття голоду. Йдеться не про синтетичні аромати, а про натуральні суміші. Ефір пригнічує апетит та регулює обмін речовин, прискорює його.

Ароматерапія для схуднення: як це працює?

Ароматерапія для схуднення: як це працює?

Для досягнення очевидного результату радимо використовувати олії комплексно. Оточіть себе запахами та влаштуйте справжній SPA-салон у себе вдома. Найефективнішими способами для приглушення апетиту вважаються:

  • Інгаляції. Ви можете вдихати розведений ефір через інгалятор, перебувати в приміщенні, де включена аромалампа або носити на шиї аромакулон, наповнений певним запахом. Такий спосіб не тільки позбавляє від почуття голоду, а ще й заспокоює, покращує емоційний та фізичний стан.
  • Обгортання і масажі. Ефірні олії містять у собі фітонциди. Вони, у свою чергу, викликають важливі для схуднення хімічні реакції. Внаслідок цих процесів в організмі налагоджується гормональний фон, прискорюється обмін речовин і жири починають активно спалюватися. Також обгортання з ефірними оліями допомагає позбутися целюліту. Ефір діє як антиоксидант, тому при регулярних процедурах процес старіння шкіри сповільнюється, покращується її колір та структура.
  • Арома ванни. Хочете впливати на тіло та свідомість максимально? Наберіть теплу ванну, додайте до неї півсклянки морської солі і 5-6 крапель фенхелю, розмарину або лемонграсу. Ви не тільки забудете про голод, а й забезпечите шкірі живлення і підтяжку.

Процедури ефективні та корисні для жіночого організму загалом. Усі три способи можна застосовувати паралельно. Головне, проводіть процедури регулярно. І результат не змусить себе довго чекати.

Які ефірні олії знижують апетит?

Основна мета зниження апетиту – прибрати почуття голоду в проміжках між їжею. Тобто ви не повинні голодувати. Потрібно виключити перекушування, приймати здорову їжу і не переїдати. Допоможуть тримати себе в тонусі наступні групи олій:

  • Цитрусові. Вони тонізують і бадьорять, миттєво проникають у кров і запускають процес обміну речовин, приводять у норму роботу ШКТ. Ефірна олія апельсина, мандарину, грейпфрута, лимона та лайма активно використовується при обгортанні та для масажу.
  • Солодкі ефіри. Любите заїдати стрес? Замініть плитку шоколаду на ароматерапію. Допоможе в цьому масло кориці, ванілі, розмарину та мускату. Ці аромати прибирають почуття тривоги, зароджують почуття впевненості у собі та своїх силах.
  • Пряні запахи. Ефірна олія фенхелю, анісу, шавлії та чебрецю знижує апетит вночі. Це заспокійливі та розслаблюючі масла. Сприяють міцному сну.
  • Трав'яні олії. Базилік, м'ята, кінза, кріп та петрушка – ці аромати розвивають у нас почуття міри. Влаштуйте короткий сеанс ароматерапії перед їжею, і ви уникнете переїдання.

Періодично змінюйте олії, щоб уникнути звикання. Окресліть свою мету і рухайтеся до неї. Ароматні помічники сприяють її досягненню.

Вернуться к списку
Мы обрабатываем персональные данные (cookies, IP-адрес, местоположение), чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом. Продолжая пользоваться сайтом, вы соглашаетесь на обработку персональных данных. Если вы не согласны - то вам следует покинуть сайт. В таком случае свяжитесь с нами любым удобным способом (телефон, email), мы поможем найти решение.
Подтверждаю
Добавлено в корзину
Scents.com.ua г. Харьков, ул. Отакара Яроша, д. 9А, оф. 33 +38 (099) 632-32-72 +38 (068) 541-42-77 [email protected]